Waar gaan we dit jaar heen op vakantie?

vakantie 2021

In 2020 en 2021 zijn we met zijn allen een stuk anders gaan leven. Door het coronavirus zijn de meest normale dingen niet zo normaal meer. Eerder kon je jaarlijks het vliegtuig pakken om op vakantie te gaan naar een zonnige bestemming. Er waren maar relatief weinig Nederlanders die in eigen land bleven. Dit heeft er natuurlijk alles mee te maken dat Nederlandse zomers lang niet altijd zo zonnig zijn.

Vorig jaar was het voor sommige mensen nog mogelijk om op vakantie te gaan. In de zomer van vorig jaar leek het coronavirus (mede door de temperatuur) in te dammen. Hoewel het werd afgeraden, was het nog gewoon mogelijk om het vliegtuig te pakken. Maar later dat jaar werd dit steeds lastiger. Verschillende landen sloten de grenzen, waardoor je eigenlijk niet anders kon dan je vakantie in Nederland te vieren. Nederlandse verhuurders van huisjes hebben hier natuurlijk mooi van kunnen profiteren. De media stond er vol mee. Voor een vakantiehuis op Texel betaalde je al gauw enkele duizenden euro’s.

Toch lijkt de zomer van 2021 er weer wat rooskleuriger uit te zien. Nu meerdere mensen gevaccineerd zijn, is het langzaam maar zeker weer mogelijk om op vakantie te gaan naar het buitenland. Natuurlijk is het wel verplicht om een negatieve coronatest te kunnen overleggen.

Ben je woonachtig in Haarlem? Dan kun je een PCR test in Haarlem doen. Voor meer informatie kun je een bezoek brengen aan de website ‘How Are You Diagnostics‘.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *