Onbezorgd op vakantie

bungalowparken Nederland De Leistert

Ga je op vakantie met je partner of je gezin wil je wel naar een vakantiepark met goede faciliteiten, en voor de kinderen leuke dingen te doen zijn. Maar een mooie bungalow met voldoende privacy is ook erg belangrijk, je eigen kavel met een bungalow inclusief tuin. Heerlijk in je eigen tuin genieten van je vakantie, bungalowparken Nederland de Leistert is een van de mooiste parken die ons land kent. De verschillende bungalows zorgen dat je altijd een geschikte vindt. 

bungalowparken Nederland De Leistert

Altijd iets te doen

Of het nu regent in je vakantie of de zon staat hoog aan de hemel, er is altijd wel iets te doen op het park. In de overdekte plaza vind je voor de kinderen een speelplaats en het klushuis, kinderen kunnen hier onder leiding van Pluck en Pien lekker knutselen. Hier worden ook de shows gegeven van het activiteitenteam, ook twee mooie restaurants zijn hier gevestigd als je geen zin hebt om te koken en wilt uit eten met het complete gezin. Na het dineren kun je nog een balletje gooien in de bowling.

Lekker binnen of buiten zwemmen

Voor de warme dagen is er op het park ook een verwarmd buitenzwembad aanwezig waar je heerlijk kunt zwemmen, maar het subtropisch zwemparadijs is voor de kinderen helemaal geweldig. Glijbanen, een kindvriendelijke stroomversnelling, whirlpools om lekker te ontspannen en de zwembadbar waar je een lekkere snack of wat drinken kunt halen. Te veel om op te noemen, maar het is zeker dat je een geweldige vakantie hebt en jezelf nooit verveeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *